Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4

Disclaimer

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Resume & Temudug

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Resume & Temuduga adalah untuk persiapan  atau memudahkan anda  mengetahui tatacara temuduga dan cara membuat resume dengan baik. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website, daripada pelbagai blog dan pengalaman admin sendiri juga orang terdekat. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Admin tidak bertanggungjawab keatas kerosakan atau yang berlaku hasil dari perbuatan mengambil contoh artikel di dalam blog ini. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang pengalaman temuduga atau yang berkaitan boleh inbox di pages facebook (pastikan anda login facebook) di sini: CLICK . Admin akan kumpul pengalaman anda dan akan buat satu ruang khas untuk orang ramai membacanya. Semoga kita sama-sama memperoleh manfaat dan pahala kerana menolong orang lain yang memerlukan.

Segala penafian yang telah termaktub bagi blog ini mungkin akan berubah mengikut keadaan situasi semasa dan akan dikemaskini dari semasa ke semasa.

-Admin Khailiza-

Post a Comment